Thursday, June 3, 2010

6 bulan setelah habis Diploma..aper yg berlaku??

Emmmm pejam celik...pejam celik.. rupe2 nyer dah 3 taun sya kat PSIS..
walaupun PSIS tue tak lah jauh dpd umah sya tapi tak nampak dpd umah tue kira
jauh lah kan.. heheeheheh...
em bnyk yg sya dpt selama 3 taun blaja kat situ..
kawan2..
shabat...
musuh...
mcm2 lah..hahaha biaselah dlm hidup nie tak semestinya manis jerkan..
ader jgak pahit nyer...
tapi sya nak ucap trimas sgt2 kat kwn yg byk bg skongan kat sya..
walaupun ader yg up n down tanda trimas sya
tgk kat bwah ne...
Bond : thankz wei ko group pojek yg terbek....
Fareed : ko sgt comel...aku suker kwn dgn ko..ko yg byk buat aku ketawa walaupun aku mh kat
ko..
syud : ko nice gurl.. wlpun ko slow tapi ko silent killer.. ko sgt bgus wat kejer.. syg ko muax..
haninah : ninah ko the best roomate yg aku ader.. maser sam6 aku bru rapat ngn ko tp ko meng
best.. ko fhm aku..thnkz ninah..
zetty : mungkin tkdir kter dah tak jdk bff..
azreen : ko mnmng byk mulut.. tapi aku tau ko akan berjaya...
qes : ko ckp mmng pedih tapi aku tau hati ko bek..
geeha : em ko ok.. tapi ko kner hati2..
fiz :ko sgt comel...
nad: em sam 6 ko len..tp takpe harap ko bhgia..
aimie : ko mmng sgt cool
wanie: ko mmng bongek... hahaha aku ingt sampai bler2 ayt tue..
zana : ko cool like ice
pika : ko jgn bg org len gunakan ko pleaz.. ko sgt bek..
shima : em dun be blurr...
ain : thankz slalu tumpngkan aku..
man: heheheh ensem boy..
adie: like a man...
azfar: jgn byk bebel..
Daus : ko wat aku nanges bler ko cter. tapi aku doa ko bek2 sajer..
Duan : sowy aku tak close ngn ko...
Seah: just knowing u towkey perabot..
Anas : simpan pic yg ko ambik ngn aku...
Pening : ko lah kawn yg pling pening aku knal..
keril : aku tak close ngn ko.. tapi umh ko dkat jer.. so rayer dtg..
nain : hope ko ceria selalu.
usna : ko comel..
ayu: miss Glamourous..
Thia: Glamourous too!! tp ko mmng cntik...
Iqbal: sorry aku mmng tak suker care ko...

1 comment:

sya Luvvy said...

kawan2 yg tak tertulis namer sowy....